Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Novinky

arr3DOVOLENÁOd 24.9. 2018 do 4.10. 2018 DOVOLENÁ! všechny přijaté objednávky vyřídíme po skončení dovolené.... arr3DostupnostZboží, u které je uvedena dostupnost, je na objednávku. Dostupnost je pouze orientační a může se... arr3Rozvoz zboží po Olomouci.Nově můžete využít rozvozu zboží po Olomouci. Zboží Vám po telefonické domluvě dovezeme za 30Kč. na... arr3Lehátko Šipka opět v prodeji!Do prodeje opět zařazeno lehátko Šipka Fatra Napajedla - barva tyrkysová. Šipka tyrkysová....

KONTAKTY » RECENZE ZÁKAZNÍKŮ

Přidáno: 18.06.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Krásné a kvalitní zboží. Velmi originální. Vstřícný přístup, skvělá komunikace ze strany obchodu. Objednala jsem již mnohokrát a vždy bylo vše naprosto perfektní!

 

Přidáno: 10.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Byla mi nabidnuta ještě jedna verze kterou jsem neviděla a dokonce i super cena

 

Přidáno: 03.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zboží krásné, polštářky s výšivkou na přání krásně vyšité, kabátek taky krásný - dělají radost.

 

 

Přidáno: 12.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Možnost výměny, i když vlastní vinou špatně objednané

 

Přidáno: 11.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

skvělá komunikace, vstřícnost a ochota vyhovět požadavkům zákazníka, deka je šitá s láskou, moc potěšila

 

Přidáno: 15.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé vyřízení

 

Přidáno: 07.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji obchod, naprostá spokojenost.

Pro:

Dobrá komunikace s obchodem - co slíbí, to dodrží. Mají dobré ceny. Naprostá spokojenost. Příště opět nakoupím u nich.
Dobrá lhůta dodání. Prodloužilo se jen kvůli chybě PPL o den, ale nevadilo mi to. Naopak s PPL mám také dobré zkušenosti.

 

Přidáno: 30.01.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost dodání zboží
Přehledné stránky
Dobré ceny

 

Přidáno: 29.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Pod vybalení pod Vánočním stromečkem, jsme zjištili, že ručník Zvonilky přišel špinavý. Zvonilka má na šatech černé pruhy, které tam nepatří. Je to asi zažrané, chyba výroby. Ale dceři se jinak líbil a je měkký... proto reklamovat nebudeme.
Kdybych ho viděla v obchodě, tak si ho nevezmu, ale poštou neovlivníte co Vám pošlou.... !!!!

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, určitě víte, že zboží chodí od výrobce originál zabalené, tudíž není možné zjistit, je-li s výrobkem nějaký problém. Je na výrobci, projde-li takové zboží výstupní kontrolou. Neruzumíme tedy, proč tak špatná recenze na náš obchod. Nikdo z Vaší strany se na nás neobrátil.
I tak Vám děkujeme za názor. S pozdravem, CZobchůdek
 

Přidáno: 25.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlost vyřízení a doručení zboží perfektní

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme moc rádí, že jste spokojeni.
S pozdravem, CZobchůdek