Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 4 500,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Novinky
17.11.2020
Zakázkové zboží
Do 22. 11. je poslední možnost objednání zakázkového zboží, které není skladem. Rukávníky, dupačky, deky s výšivkou, se jmény, tepláčky, fusaky, dupač... číst celé
26.10.2020
Osobní odběry
Osobní odběry v prodejně Zdravé výživy u Milušky Olomouc - bez omezení!  www.olmilka.cz číst celé
07.04.2020
Ochranné roušky
Nově máme v nabídce ochranné roušky se speciálním dvojitým filtrem. Bavlněné, pratelné a mnohem více.   číst celé
Zobrazit všechny novinky
Sledujte nás...

 

NajduZboží.cz

 

 RECENZE NA HEURÉCE

dTest logo

 

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Jiří Hanel, se sídlem Pod Kopečkem 149/11, Olomouc - Samotišky 779 00, IČ 15397963, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • řípadně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Akce, slevové kódy a novinky zasíláme zdarma
Proč u nás?
  • 9 let na trhu
  • doprava po celé ČR
  • od 4500 Kč bez DPH
    doprava ZDARMA
  • nákup bez registrace
  • ověřeno zákazníky
Adresa

Jiří Hanel (CZobchůdek)
Pod Kopečkem 11
779 00 Olomouc

Osobní odběr:
Zdravá výživa u Milušky Olomouc
(Provozní doba: Po - Pá 9:00 - 17:00)

Zákaznická podpora
Logo
Jsme tu pro Vás
(Po-Pá 9:00 - 14:00 hod.)

Nepříjímáme platby v hotovosti ani platební kartou. Nepodléháme EET!

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.