Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Novinky
14.04.2021
Deky z mikroplyše
Zdravíme naše příznivce! Nově jsme pro Vás zařadili do nabídky deky z mikroplyše, jedná se o krásné a hebké deky v úžasně sytých barvách.   číst celé
03.05.2021
Plovák ryba
Hledáte ověřenou pomůcku k výuce plavácní? Rodiče i plavecké školy si chválí plovák "Ryba"  Vyzkoušejte také! číst celé
26.10.2020
Osobní odběry
Osobní odběry v prodejně Zdravé výživy u Milušky Olomouc - bez omezení!  www.olmilka.cz číst celé
Zobrazit všechny novinky
Sledujte nás...

 

NajduZboží.cz

 

 RECENZE NA HEURÉCE

dTest logo

 

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Jiří Hanel, se sídlem Pod Kopečkem 149/11, Olomouc - Samotišky 779 00, IČ 15397963, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Akce, slevové kódy a novinky zasíláme zdarma
Proč u nás?
  • 10 let na trhu
  • doprava po celé ČR
  • nákup bez registrace
  • ověřeno zákazníky
Adresa

Jiří Hanel (CZobchůdek)
Pod Kopečkem 149/11
779 00 Olomouc

Osobní odběr:
Zdravá výživa u Milušky Olomouc
(Provozní doba: Po - Pá 9:00 - 17:00)

Zákaznická podpora
Logo
Jsme tu pro Vás
(Po-Pá 9:00 - 14:00 hod.)

Nepříjímáme platby v hotovosti ani platební kartou. Nepodléháme EET!

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.